Klub SUK

 
 

Forside
Lidt mere om Klub-SUK
Arrangements info
Forum information
Links
Kontakt
Om BDSM
MoreThanVanilla
Gæstebog SUK
Musik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forum information

 

 

Lidt om vort forum og dets muligheder :o)


Klub SUK er og har hele tiden været tænkt som en klub der var et alternativ eller suplement til de eksisterende klubber / foreninger, blot med den forskel, at vores fokus lå på gammeldags opdragelse frem for det mere ekstreme SM.

 

En klub/forening er en konstrktion hvor man mødes på den ene eller anden måde, enten ved større eller mindre arrangementer.

 

Vort forum giver dog mulighed for at komme i kontakt med os og andre med samme interesse, uden at være fuldt medlem :o)

 

 

1) Man kan tilmelde sig på forum i linket "Tilmeld" foroven på siden. Det er gratis og ganske anonymt. Med denne tilmelding får du mulighed for at skrive indlæg og besvare indlæg i Klub-SUK's åbne forum, samt udveksle private beskeder med andre medlemmer.

 

Der er også mulighed for deltagelse i åbne arrangementer

 

2) Man kan være fuldt betalende medlem af Klub-SUK ( 30,- pr måned ).

Ud over det samme som nævnt under 1), har du adgang til et lukket forum for betalende medlemmer og adgang til at deltage i de lukkede klubarrangementer hvor der må forventes leg i større eller mindre grad.

Om ikke andet så en undertone af leg.

 

 

På nuværende tidspunkt er ca 20 % af alle tilmeldte betalende medlemmer

 

Alle kan læse i Klub-SUK's forum (dog ikke de lukkede) uden at være tilmeldt. Dog er medlemslisten kun tilgængelig for tilmeldte medlemmer.

 

Det åbne afsnit af forummet er netop oprettet for at vi kunne få kontakt med så mange som muligt der interesserer sig for lige netop denne form for leg med dominans.

 

Der findes så mange SM forum hvor det handler om den mere brede og til tider ekstreme Sm, så vi ønsker netop at vores klub samt forum skal være et "fristed" hvor der er plads og tryghed til udveksle meninger, oplevelser, spørgsmål etc etc, inden for lige vores interessefelt, uden at man skal føle sig helt ved siden af.

 

Vi håber naturligvis at man ved at oprette sig som bruger af vort forum, vil bidrage lidt af og til, hvad enten det er respons på allerede oprettede indlæg/noveller, eller man selv opretter et emne :o) et forum, såvel som en klub er jo kun hvad brugerne / medlemmerne gør det til.

 

Stort set eneste krav er at man fører en sober debat uden personangreb, samt holder den røde tråd som er "gammeldags opdragelse / DD".

 

Som skrevet i pkt. 2 skal man være medlem for at kunne deltage i lukkede arrangementer, men de åbne arrangementer er alle velkommen, hvad enten man er medlem eller ej.

 

Disse åbne møder er helt "ufarlige", så hvis man gerne vil mødes med os, men ikke har lyst til at blive udsat for noget man ikke kan overskue, ja så er muligheden altså ved de åbne møder i valby medborgerhus.

 

 

Skulle man få lyst til at være fuldt medlem

Ja så forventer vi jo en hvis aktivitet samt interesse i at deltage i et arrangement i ny og næ, og ja det kan for så vidt sagtens blot være de arrangementer hvor man er rimeligt sikker på ikke bliver leget.

 

Ved de lukkede arrangementer vil der somregel være en eller anden form for undertone, som i sig selv kan være grænseoverskridende for nogen.

 

Men uanset hvad, så skal man ikke være bange for at skrive eller ringe til os, uanset om det er i forummet eller via mail.

 

 

Du kan være lige så anonym du vil

Først hvis du ønsker fuldt medlemskab skal vi kende din identitet, som naturligvis behandles med fuld diskretion, i og med at det kun er formanden/kasseren der er i besidelse af disse oplysninger.

 


 

 

 

Klub SUK er en klub/forening for dem der, som så mange andre tænder på erotisk dominans og BDSM, hvor legen blot ligger et andet sted på BDSM scalaen, idet vi specifikt tænder på endefulden, og på begreber som gammeldags opdragelse og / eller DD.

 

 

Besøg vores forum

Forum information

Forummet for de der interesserer sig for endefuld, smæk eller gammeldags opdragelse mellem ligeværdige og enige voksne. Primært af kærlig og erotisk karakter.
Læs mere her...  

 

 

 

makelove.dk   joyful.dk   Lust Sinful Erotik.dk sexshop.dk sexnetto.dk lovejoy.dk sexyfashion.dk sexkino.dk naterotik.dk winkwink.dk

 

• Klub SUK © 2010 •