Klub SUK

 
 

Forside
Lidt mere om Klub-SUK
Arrangements info
Forum information
Links
Kontakt
Om BDSM
MoreThanVanilla
Gæstebog SUK
Musik

 

 

 

Send et SUK-smækkort 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lidt mere om Klub-SUK

 

 

Hvis ikke man er noget i sig selv, så kan man altid ligne alle de andre ;o)

 

Klub-SUK ER noget i sig selv, og ligner derfor IKKE de andre

 

 

En klub er jo i sin egentlige betydning, et sted man kommer, dels for at dyrke en specifik interesse, dels for at mødes med ligesindede. Det er også tanken bag Klub-SUK.

 

Blot har Klub-SUK ikke sit eget ”klub hus”, og derfor heller ikke faste, ugentlige åbningstider eller klub aftener. Det betyder så at vi må tænke anderledes kreativt for at tilgodese vores mål om at være , måske landets eneste, og gerne bedste, specialiserede klub/forening for smække entusiaster. Det er også det, der er med til at gøre os unikke i forhold til andre Klubber og foreninger.

 

 

Klub-SUK blev i sin tid oprettet, udelukkende som ”lukket klub” Man skulle således være fuldt, kontingentbetalende medlem, for at være med, samt have et Yahoo ID, da info og kontakt foregik via en Yahoo gruppe.

 

 

Ligeledes Bestræbte vi os på at få en nogenlunde lige fordeling mellem kønnene, samt at vi krævede at interesserede skrev lidt om sig selv, og dels hvad de forventede af klubben, dels hvad de selv kunne tilbyde at bidrage med. Ligeså, så vi helst at de mødte op til vores åbne info møder, så vi kunne se hinanden lidt an, og dermed være lidt mere sikre på seriøsiteten. Alt i alt måske en smule omstændigt og firkantet

 

 

I sær viste det sig hurtigt at uanset hvad vi gjorde, så var og blev kønsfordelingen skæv, med overvægt af single mænd. Men vi ønskede, og ønsker jo stadig, at klubben er for både par og singler. Så virkeligheden har gjort at der med tiden er slækket noget på de oprindelige krav.

 

 

Bl.a. fik vi oprettet et forum, således at man kunne komme i kontakt med os, og lære os lidt at kende, og måske også komme i kontakt med ligesindede, uden nødvendigvis at være medlem. Tanken var selvfølgelig at man så ad den vej, fik lyst at melde sig helt ind. Det er så ikke sket. Men forummet er alligevel en meget vigtig del af Klub-SUK, og det er som sagt der, den største aktivitet foregår. Du kan læse mere info om forummet HER

 

 

Med forummet, har indmeldelsesproceduren derfor også naturligt ændret sig, således at man nu blot kan oprette sig på vores forum, og så siden hen skrive til os, at man ønsker at være medlem. Så snart vi har registreret din eller jeres indbetaling, så tilføjes du/i vores medlemsgruppe, som er en lukket gruppe i forummet. Denne lukkede medlemsgruppe bruges i stor udstrækning til info, så det er vigtigt at man selv sørger for at holde sig ajour, og logger ind jævnligt. Gruppen bruges dog også til debatter, som man måske ikke synes hører til i den åbne del af forummet.

 

 

Vi ser heller ikke længere så nøje på, om man er mand eller kvinde. Vi er bare glade hver gang nogen ønsker at melde sig ind. Selvfølgelig vil vi gerne have flere kvinder & par, men det vigtigste er nu at man kan tilslutte sig vores idegrundlag og derfor gerne vil være med til at støtte os, og arbejdet med at gøre SMæK lige så accepteret som al anden erotisk dominans er blevet.

 

 

Vi kræver dog stadig at man som medlem, skriver en præsentation af sig selv, samt at man udviser en vis form for aktivitet. Enten man deltager i div. Arrangementer, eller aktivt deltager i forummet. Men vi skelner som sagt ikke så skarpt til hvilket køn man har. Vil man være medlem, og dermed støtte os, ja så er man hjertens velkommen

 

 

Det koster kun 30,00 om måneden, pr. person at være medlem.

 

Kontingentet dækker udgifter til opretholdelse af hjemmeside, forum & telefon, samt i en hvis udstrækning udgifter til leje af lokaler og andre udgifter i forbindelse med arrangementer. Ved deltagelse i div. Arrangementer, betales særskilt for mad/drikke. Det kan variere i pris fra arrangement til arrangement, men vil altid være rimelige priser, så alle kan være med.

 

 

Og hvad får man så for sit kontingent ?

 

Som medlem af Klub-SUK, har du muligheden af at deltage i 4 – 6 årlige klub arrangementer, der som regel foregår over en hel weekend, fra Fredag til Søndag. I enkelte tilfælde blot for en dag/aften. Ud af disse, er det ene klubarrangement, vores årlige generalforsamling, som i vedtægterne, er fastsat til at foregå den 1. Lørdag i April ( med mindre det er påske ) Da vi er en lille medlemsskarre, og spredt over hele landet, så afholdes disse klub arrangementer oftest i et lejet sommerhus, skiftevis på Sjælland, Jylland & Fyn, eller privat hos de medlemmer som har muligheden af at lægge hus til.

 

 

Disse klub arrangementer er meget præget af socialt samvær, hygge, god mad & vin, i en afslappet atmosfære. Der er ikke legetvang, men bestemt heller ikke legeforbud. Blot man husker at legen holder sig inden for Klub-SUK´s røde tråd, som jo er Smæk til Uartige Kvinder. Ofte er det den aktuelle stemning, og de deltagende medlemmer, der afgør, hvad og hvor meget der sker på disse weekender.

 

 

Af og til vil vi gerne arrangere noget større. Enten temafester, eller foredragsarrangementer etc. Og ja, så skal der naturligvis noget mere planlægning til. Disse arrangementer vil som oftest være mere åbne, således at ”ikke medlemmer” mod en højere betaling, kan deltage

 

 

Som medlem får du også et log ind til vores galleri, således at du kan oploade billeder, samt se evt. billeder som ikke er officielle. Denne mulighed har man IKKE som alm. Forumbruger. Hen ad vejen, håber vi på at kunne tilbyde endnu flere spændende medlemsfordele

 

 

 

Besøg vores forum

Forum information

Forummet for de der interesserer sig for endefuld, smæk eller gammeldags opdragelse mellem ligeværdige og enige voksne. Primært af kærlig og erotisk karakter.
Læs mere her...  

 

 

 

 

makelove.dk   joyful.dk   Lust Sinful Erotik.dk sexshop.dk sexnetto.dk lovejoy.dk sexyfashion.dk sexkino.dk naterotik.dk winkwink.dk

 

• Klub SUK © 2010 •